Vikingdom Online Subtitrat


Titlul original: Vikingdom
Categoria: Aventura
Anul: 2013
Calitate: DVDRip
Durata Film: N/A minute
Scurta descriere: Vikingdom (2013) Online Subtitrat. In the midst of time comes the clanging of steel against steel, a collision of myth, history and fiction.... "Vikingdom". Loosely based on Viking legends and the epic poems they left as record, combined with a creative interpretation "Vikingdom" is a fantasy, action adventure about a forgotten king, Eirick, who was tasked with the impossible odds to defeat Thor, the God of Thunder. Thor is on a mission to gather the key ancient relics - "Mjolnir" - his hammer from Valhalla, "Necklace of Mary Magdalene" from Mitgard and the "Horn" from Helheim. This needs to be accomplished before the Blood Eclipse, which happens once every 800 years, failing which, the pagan Viking Gods will never be able to rule and conquer mankind ever again. Only one man can stop him... Eirick, the undead.
Recomanda si prietenilor tai :

Trimiteţi un comentariu

 


Filme online gratis
Utilizatorii filmulzilei.ro se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.

Cereri filme
Desi operatorii nostri depun eforturi pentru a posta cele mai noi si cele mai bune filme intr-un timp cat mai scurt exista totusi cazuri in care filmul dorit nu se afla pe site. Pentru aceste cazuri va punem la dispozitie facilitatea de a solicita un film. Incercam sa rezolvam solicitarile dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Newsletter
Daca sunteti un utilizator frecvent al unui serviciu de mail si preferati sa fiti anuntat in acest fel de noile filme sau episoade aparute puteti sa va abonati la newsletter-ul nostru.

Fara cont
Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe filmulzilei.ro nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail.

Gratuit
Filmulzilei.ro este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.

Arhiva
Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

RSS
Pentru a fi tot timpul la curent cu noile aparitii pe site va punem la dispozitie un flux rss pe care il puteti folosi in cititorul dumneavoastra preferat.